Beheer en onderhoud

Is uw gebouw na oplevering in het onderhoud financieel wel zo aantrekkelijk? Wij rekenen het ontwerp voor u door. Voor zover nodig wordt het ontwerp aangepast zodat in uw vastgoed een optimale exploitatie wordt gerealiseerd.

Na nieuwbouw of bij het betrekken of wijzigen van bestaande bouw staat de bestaande toestand vaak niet op papier. Dit is meestal aan de orde bij grote, vaak aan verbouwing onderhevige objecten. Het gevolg is dat er weer ter plaatse de huidige toestand moet worden opgenomen en opnieuw uitgewerkt. Dit zijn kosten die met DigiCarto overbodig worden. Besparen dus in de beheersfase.

En wanneer de vastgoedgegevens bekend zijn is het opzetten en bijhouden van Meer Jaren Onderhouds Plannen (MJOP) eenvoudig. Door de jarenlange ervaring binnen de vastgoedwereld kunnen wij u adviseren, begeleiden en ontzorgen met het beheer en onderhoud van uw objecten. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw. Uw gebouw wordt in de juiste conditie gehouden en u weet wanneer welke kosten gaan komen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Alle onderhoudsgegevens zijn voor onderweg of waar dan ook op te nemen in DigiCarto. Wij zorgen er dus voor dat u zich onbezorgd met uw kernactiviteiten van uw bedrijf bezig kunt houden.