Archiconsortium "@HZbouwadvies: Bouwbegeleider nodig voor uw (ver)bouwplannen?http://t.co/9CXbZwDN4n http://t.co/4wToq0524m"
Archiconsortium RT @HZbouwadvies: Verbouwing Winssen is gestart. Vergroten en isoleren + gevel en kapwijziging. #ontwerp en Bouwbegeleiding... http://t.co/
Archiconsortium RT @HZbouwadvies: Visualisatie ontwerp van de 10 nieuw te bouwen starters woningen te Veen. Heeft u ook bouwplannen? Wij helpen u graag htt…
 
 

Woningbouw

Centrumplan-Oost Spakenburg

149 appartementen/woningen, diverse winkels (inclusief supermarkt), kantoren en een openbaar toegankelijk woonplein boven een doorlopende ondergrondse parkeergarage (350 p.p.).

Nieubouw woningen Malburgen

De inpassing die is ontworpen aan de Pinksterbloem en Boterbloemstraat, ligt aan de rand van het oude Malburgen langs een reeks jaren ’30 woningen. Het plan bestaat uit 67 grondgebonden woningen, waarvan 22 sociale huurwoningen.

Blok65a, Ijburg Amsterdam

Het project bestaat uit 72 luxe appartementen en 3 penthouses, 11.200 m² bedrijfsruimte en 160 parkeerplaatsen.

Binnen het wensenpakket van onze opdrachtgever is de passieve woning ontworpen, de omgevingsvergunning aangevraagd en de elementtekeningen gemaakt. Uitgangspunt was: Een passieve woning die zoveel mogelijk door zelfbouw gerealiseerd moest worden.

Een gecompliceerd centrumplan, waarin retail, zorg en wonen succesvol zijn geïntegreerd.