Archiconsortium RT @HZbouwadvies: Het wordt voor particulieren eenvoudiger om een huis op een vrije kavel te realiseren of een oud gebouw te transform…http…
Archiconsortium RT @HZbouwadvies: 'eerste paal' voor de 10 woningen in Veen zit er in. #ontwerp tm werktekeningen @HZbouwadvies http://t.co/1H6qUMIL3Y
Archiconsortium Omgevingsvergunning voor het bouwen van een kantoor in Echteld is verleend. #bouwcoördinatie @HZbouwadvies http://t.co/gCk78X7rPL"
 
 

Woningbouw

Centrumplan-Oost Spakenburg

149 appartementen/woningen, diverse winkels (inclusief supermarkt), kantoren en een openbaar toegankelijk woonplein boven een doorlopende ondergrondse parkeergarage (350 p.p.).

Nieubouw woningen Malburgen

De inpassing die is ontworpen aan de Pinksterbloem en Boterbloemstraat, ligt aan de rand van het oude Malburgen langs een reeks jaren ’30 woningen. Het plan bestaat uit 67 grondgebonden woningen, waarvan 22 sociale huurwoningen.

Blok65a, Ijburg Amsterdam

Het project bestaat uit 72 luxe appartementen en 3 penthouses, 11.200 m² bedrijfsruimte en 160 parkeerplaatsen.

Binnen het wensenpakket van onze opdrachtgever is de passieve woning ontworpen, de omgevingsvergunning aangevraagd en de elementtekeningen gemaakt. Uitgangspunt was: Een passieve woning die zoveel mogelijk door zelfbouw gerealiseerd moest worden.

Een gecompliceerd centrumplan, waarin retail, zorg en wonen succesvol zijn geïntegreerd.